Festa Antihispanitat 2010

Cartell de la Festa Antihispanitat 2010 De cara l'imminent 12 d'octubre, Capicua Produccions, amb la col·laboració de Racó Català, ha organitzat per la vigília la quarta Festa Antihispanitat. Cesk Freixas i Revolta 21 actuaran el dia 11 d'octubre, a dos quarts de nou del vespre a la Sala KGB de la Vila de Gràcia (Barcelona). La música i les lletres dels músics penedesencs serviran per animar una festa que s'ha organitzat en tres ocasions més (del 2006 al 2008) i que ha congregat grups com Josep Maria Cantimplora, Passa i Tanka, La Carxofa i la Ceba, La Coloma i el Puma i Ariel Santamaria.

Si bé en altres ocasions s'havia optat per fer-ho al Centre Comarcal Lleidatà de Barcelona, l'edició d'enguany serà a la sala gracienca i les entrades anticipades costaran 5 euros i, a taquilla, 8. Els punts de venda seran els habituals dels concerts del Racó Català: per internet a Productes de la Terra i per venda física a La Terreta i La Torna de Gràcia, al Terra d'Escudella de Sants, a l'Ateneu Layret de l'Eixample, al casal L'Esquerda de Granollers i a Can Capablanca de Sabadell.

Els grups

A la Festa Antihispanitat 2010 ens hi acompanyaran els penedesencs Cesk Freixas i Revolta 21.

Cesk Freixas

El cantautor de Sant Pere de Riudebitlles ha aconseguit superar les 3.500 vendes el seu tercer i darrer disc, 'La mà dels qui t'esperen', i arribar a les 100.000 reproduccions del videoclip 'La petita rambla del Poble Sec'. A més a més, enguany ha estat proclamat guanyador del Premi Enderrock al millor artista de cançó d'autor per votació popular.

Web - MySpace - Més informació a Viasona

Revolta 21

Amb tres àlbums editats, 10 anys de trajectòria i gairebé 300 actuacions, al concert del dia 11 els penedesencs presentaran 'Sols', el seu darrer disc, per primer cop a Barcelona.

Web - MySpace - Més informació a Viasona

Entrades

El preu de les entrades és de 5 € anticipada i 8 € a taquilla

Pots comprar les teves entrades anticipadament per Internet o en punts de venda físics.

Compra-les per Internet

Al web de Productes de la Terra.

Compra-les físicament

A qualsevol dels següents establiments:

La Sala

Logotip de la Sala KGB La Festa Antihispanitat d'enguany la celebrarem a la mítica Sala KGB, que es troba al carrer de Ca l'Alegre de Dalt núm. 55, de la Vila de Gràcia (Barcelona).

Com arribar-hi en transport públic

Per arribar-hi en transport públic hi ha diferents opcions:

Mapa de situació


Mostra un mapa més gran

Edicions anteriors

La Festa Antihispanitat la celebrem des de l'any 2006. Aquí pots veure els cartells de les edicions anteriors.
Cartell de la Festa Antihispanitat 2006

Festa Antihispanitat 2006
Cartell de la Festa Antihispanitat 2007

Festa Antihispanitat 2007
Cartell de la Festa Antihispanitat 2008

Festa Antihispanitat 2008

Xarxes socials

Confirma la teva assistència a la Festa Antihispanitat a través de les següents xarxes socials:

Logotip de l'Agenda del Racó Català

Logotip de Facebook

Logotip de Last.fm

Contacte

La Festa Antihispanitat l'organitzen conjuntament Capicua Produccions i Racó Català. Podeu posar-vos-hi en contacte a través dels formularis als respectius llocs web.